Har du brug for hjælp?

... vi står klar til at hjælpe dig

Ofte stillede spørgsmål

Den vil ikke uploade alle de valgte billeder, hvad gør jeg?

Tjek altid om du har nyeste iOS på din ipad og at du har nyeste version af Børnetubes app. Virker det stadig ikke kan du prøve at slette appen og hente den igen. Alle dine ting ligger stadig på Børnetube selvom du sletter appen. Du logger bare ind som du plejer. 

Virker det stadig ikke så kontakter du Mette på mette@laerit.dk

Kan det passe jeg skal logge ind igen på nogle apps?

Ja det er korrekt. Både Explain Everything og Wevideo er eksterne apps. Det vil sige det er apps vi har købt adgang til til vores brugere. De ligger ikke inde i Børnetubes værktøjskasse som feks. Tubestory og SMTTEn gør. Vigtigt for begge apps er at der findes en gratis version man automatisk får når men henter dem, men da vi har købt den fulde version til jeg skal i logge ind med jeres unilogin der hvor Børnetube figurere, se filmene her:

Login på Wevideo

Login på Explain Everything

Vi må ikke bruge private devices til Børnetube pga GDPR, hvad kan jeg så gøre?

Det er faktisk ikke et problem lægenere. Du skal blot bruge kameraet eller optagerne i Børnetube appen. Så ligger billederne i internt arkiv frem for på telefonens kamerarulle. I internt arkiv har du så 24 timer til at uploade dine medier til Børnetube derefter bliver de slettet. På den måde kommer medierne ikke ned på din private telefon men ligger ved os, godt og sikkert bag uni-login.

Du kan se hvordan du bruger internt arkiv her

Kan det passe at jeg ikke kan sortere "Mine medier" i mapper?

Ja det er rigtigt. “Mine medier” indeholder alle dine medier og derfor bliver den også ret massiv. Du kan ikke flytte medierne til kanal men du kan vise dem i en kanal. Gør dig selv den tjeneste at du altid læger medierne i en kanal når du uploader dem. På den måde vil du have et større overblik over dem. Husk hvis du sletter et medie så sletter du det også i alle de kanaler det er vist i samt i”mine medier”. 

Vi har problemer med at lægge billeder på Børneintra

Du skal gå ind i Ipaddens “indstillinger”, vælge “Safari” og dernæst “anonymitet og sikkerhed”. Her skal du sørge for at følgende er deaktiveret:

-Undgå sporing mellem websteder (= deaktiveret)
– Bloker alle cookies (= deaktiveret)

Det burde hjælpe på problemet