Wevideo tager over for Animoto og Wrapster

af

Til sommerferien 2018 siger vi farvel og tak til Wrapster på Børnetube.

Men fortvivl ikke. Heldigvis har vi et super værktøj, der kan tage over, så du fortsat nemt kan lave billedshows og videoer. Se ovenfor, hvordan Wevideo klarer opgaven med bravour.

I filmen herover gennemgår vi forløbet i WeVideo. WeVideo har en super og simpel Storyboard-brugerflade, som minder meget om Wrapsters opbygning.
Se vejledningerne her.

Hvad med mine gamle Wrapster videoer og igangværende projekter?

Har du igangværende projekter liggende i Wrapster, så skal du få dem færdiglavet og udgivet til Børnetube inden d. 30. juni 2018. Alle de Wrapster projekter, du har udgivet til dine medier eller kanaler på Børnetube, gemmes selvfølgelig, og de vil stadig være tilgængelige og mulige at afspille.
Men efter d. 30/6 vil du IKKE kunne åbne Wrapster værktøjet. Wrapster sletter derefter ALLE “vores” data fra driftsserveren, og senest 90 dage efter er alt væk fra backup (sådan som de skal ifølge GDPR-aftaler)

Hvorfor forsvinder Wrapster?

Flash-æraen synger på sidste vers. Flash er et kodesprog, som man brugte for år tilbage, og et kodesprog som rigtig mange digitale værktøjer er kodet i. Men Flash-udviklingen er stoppet for flere år siden på grund af nye, bedre og sikrere fremtidssikrede teknologier. Den Wrapster-editor, som har ligget på Børnetube, er desværre Flashkodet, og desværre har Animoto.com (der har udviklet Wrapster) valgt ikke at opdatere editoren til HTML5, og dermed mister vi nu beklageligvis adgangen.

I har andre flashbaserede værktøjer på Børnetube?

Nej, heldigvis er Wrapster undtagelsen.

Book Creator, Wevideo, Tiki Toki, Mindmeister, Explain Everything og alle de andre kører uden Flash.

Wevideo mere fleksibel end Wrapster

Vi bliver ofte spurgt, om ikke man kan lægge sit eget speak på i Wrapster eller uploade noget andet musik. Det kunne man ikke i Wrapster, men begge ting kan du sagtens i WeVideo. Det betyder også, at det nu er oplagt at fortælle ind over sine film, og på den måde gøre filmen mere personlig.

WeVideo på tablets og smartphones

Har du lyst til at lave dine film på en tablet eller smartphone, så husk at appen til WeVideo også er en del af jeres Børnetube-abonnement. Se i vejledningerne til WeVideo til Tablet.

Så selv om nogle ting ændrer sig fra Wrapster til WeVideo, er muligheden for at du og børnene kan lave små, flotte film og billedshows stadig optimale med Børnetube.

Rigtig god fornøjelse!

0 kommentarer