Uploadede medier tilhører institutionen og ikke brugeren der uploader

af

Når et medie uploades til Børnetube registreres det hvilken institution brugeren var logget ind på. Børnetubes database gemmer dermed mediets ”institutionstilhørsforhold” og forlader brugeren erhvervet/institutionen kan mediet stadig tilgås i den institution det blev uploadet til. En Institutionsadministrator kan derefter overdrage mediet til anden relevant personalebruger ved institutionen eller vælge at slette medierne.

Eksempel : Personalebruger ”ALBA” med Uniloginnet ”ALBA6767” arbejder i ”daginstitution A” og uploader en masse relevant billede og videomateriale. Det deles i oprettede kanaler med andet personale og forældre. Personalebruger ”ALBA” skifter til ”daginstitution B” og beholder samme Unilogin (hvilket er normalt). Hun logger på Børnetube og via Uniloginnet tilhører hun nu automatisk ”institution B” (håndteres af kommunen ved skift) Nu vil hun IKKE kunne se noget af det hun uploadede da hun arbejdede i ”institution A”. For Børnetubes database har registreret at brugeren ikke længere tilhører ”institution A” og brugere har KUN lov til at se medier som tilhører samme institution som brugeren selv tilhører (også selvom det er medier brugeren selv har uploadet tidligere) Der er altså vandtætte skodder.

0 kommentarer